Här kommer vi att lägga upp bilder från olika aktiviteter och annat som händer i vårt folkets hus och park. Mycket nöje!

Klicka på en bild för att se en förstoring!

Alla bilder ägs av Värestorps Folkets husförening!


VFH första Vänfest 2015-11-14

Efter mycket planerande och ordnande så var kvällen kommen. Vi anordnade vår första så kallade vänfest. Vår tanke var att anordna något som fick bygdens folk att träffas utanför det vardagliga livet. Ca 50 gäster kom och vi hade en otroligt rolig kväll med bra live-musik och mycket god mat. Vi siktar på att kunna anordna detta ett par gånger om året och nästa fest är redan i planeringsstadiet. Håll utkik efter mer info!

Tack till alla som kom.

Tack till Arvid, Josef och de andra grabbarna för musiken.

Ett extra stort tack till Thomas Gummesson för ett jättejobb med maten som var perfekt!


Bakgårdens Orkester 2015-08-10


Under denna ljuvliga sommarkväll(!) så anordnade vi en familjeföreställning med Bakgårdens orkester. 50 personer fick se en hundmusikal med musik av Jojje Wadenius och Lotta Olsson. Regin stod Olle Thörnquist för.

Det blev ev mysig kväll med mycket skratt och fin musik. Tack till alla som kom!

Tack till Folkets hus och parker för chansen att anordna denna fina föreställning!Lasse Stefanz 2015-07-25


Denna kväll hade vi Lasse Stefanz på besök i parken. Trots ett rysligt regnande på dagen och akut handlande och montering av tält så våra besökare kunde få tak över huvudet så hittade ca 1000 personer hit. Blev som vanligt en väldigt lyckad kväll och vi tackar alla som kom. Ett extra tack till alla som hjälpte till innan och efter för att göra det till en superkväll.


2015-04-11


Vårstädningen drog igång med lövräfsning! Några tappra själar hittade till parken denna varma dag i april.


2012-04-01


"Så lät det förr" - 100-års minne av Hakon Swärd.

Ca 80 personer hittade till Värestorps folkets hus denna eftermiddag när Leif Linderoths Swingtrio bjöd på anekdoter och underhållning!

Föreningen skötte kokande av kaffet och serveringen...